Polermestrene vinduespudser for private og erhverv i Roskilde

Få et tilbud på Vinduespolering
Indtast dit postnummerVinduespudser i Roskilde

for private og erhverv


Kontakt Polermestrene - Tast dit postnummer i feltet til højre → → → →

Udfyld din adresse, og gerne også hvad du har af ruder. KLIK SEND og hør, hvornår vi pudser der hvor du bor.


Skal jeg ikke pudse dine vinduer?
Det er billigere end du tror!

Se vores nye vinduespudser film.

 

 

Vinduespudsing i Roskilde fra Polermestrene er af højeste kvalitet. Vi har pudset vinduer i Roskilde siden vi begyndte, og da Roskilde udover at være Danmarks 10.ende største by, er den største kommune i Region Sjælland, er der mange vinduer at pudse.Vinduespudser Roskilde

Roskilde er mere end bare festival, domkirke og vikingeskibe. Som en af de ældste byer i Danmark er Roskilde samtidig også et af de områder hvor man længst har kendt til vinduespolering, og selvom Polermestrene ikke har været i Roskilde lige så længe som byen har eksisteret, er vi kendt i gadebilledet. Se efter vores biler, så du også kan få pudset når vi er i området.

Udfyld vores formular ved at taste dit postnummer, samt nogle grundlæggende informationer om stedet du vil have vinduespudsning, så giver vi dig et godt tilbud.

Kunne du tænke dig at spare penge?

Vi pudser også din nabo! Kunne du tænke dig at spare penge på din vinduespudser? Så skynd dig at skrive til os, og hvis vi ikke allerede pudser din nabo, kommer vi sikkert til det. Jo flere der får pudset vinduer af os i et område, jo billigere kan vi gøre det.

Bedste kvalitet til prisen.

Leder du efter den bedste vinduespudser i Roskilde? Du finder ikke bedre kvalitet til prisen. Kontakt os allerede nu og få en pris.

Vi søger glade kunder i Roskilde.

Vi søger glade kunder i Roskilde. En tilfreds kunde er en glad kunde. En glad kunde fortæller til andre at de er glade for deres vinduespudser, og på den måde får den dygtige pudser flere glade kunder. Vil du være vores næste glade kunde?

Hvad er det der ser så let ud.........?

Hvad er det der ser så let ud, går så stærkt, og bliver så klart og godt, når arbejdet er færdigt? - Det er når vinduespudseren har været forbi Roskilde. Kontakt os for et godt tilbud.

Skræddersyet efter dine behov!

Med et fast abonnement hos os, vælger du om vi skal pudse dine vinduer hver, hver anden eller hver tredje måned. Vi laver fast aftale, som er skræddersyet efter dine behov. Få fx. din vinduespudser til at pudse udvendigt hver gang og indvendigt hver anden gang.

 

 

 
 

Mange i Roskilde er glade for vinduespudsning af Polermestrene!


I alle byer i Roskilde Kommune har vi vinduespudsere.

Roskilde
Jyllinge
Viby Sjælland
Svogerslev
Gundsømagle
Gadstrup
Vindinge
Ågerup
Veddelev
Vor Frue
Trekroner
 
Ud over Roskilde har vi vinduespudsning i hele Landet
Sjælland
Fyn
Jylland
Alle Storbyer
København
Odense
Aarhus
Ålborg
Esbjerg
Forstæderne
 
Alle Øer
 
Også på landet
 
Vi kommer helt ud i kanterne
 
Webmaster 7it
© Polermestrene ApS